Поліцейські затримали водія, який п'яним скоїв ДТП

Поліцейські затримали водія, який п'яним скоїв ДТП
Слідчі поліції Іршави встановлюють обставини ДТП з травмованим, яка сталася у селі Білки. Нетверезого водія, причетного до аварії, затримано у процесуальному порядку. Слідство у справі триває

 

Ввечері 3 вересня на гарячу лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Білки.

За викликом прибула слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці з?ясували, що 49-річний водій автомобіля «Mitsubishi» рухався дорогою зі сторони села Імстичово в напрямку населеного пункту Білки. У цей час в попутному з авто напрямку на підводі рухався 64-річний місцевий житель.

поліція іршави затримала водія, який скоїв дтп у стані алкогольного сп?яніння

Керманич авто не впорався з керуванням та зіткнувся з підводою. Внаслідок аварії кінь загинув на місці події, а водія підводи з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Працівники поліції освідували 49-річного кермувальника автомобіля — у його крові виявили 1,2 проміле алкоголю. Фігуранта затримали у порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.  

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що призвело до травмування осіб, слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 3 років ув`язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами до 5 років. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

05 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів