На Хустщині торговця метамфетаміном засудили до 6 років за ґратами з конфіскацією майна

На Хустщині торговця метамфетаміном засудили до 6 років за ґратами з конфіскацією майна
За публічного обвинувачення прокурора Хустської окружної прокуратури 38-річного місцевого жителя засуджено за незаконне придбання, зберігання і збут метамфетаміну (ч.ч. 1, 2 ст. 307 КК України). Суд призначив йому покарання – 6 років ув’язнення з конфіскацією майна.

 

Правоохоронці встановили, що хустянин займається протиправним розповсюдженням психотропних речовин серед жителів району. У 2021-2022 рр. вдалося задокументувати зустрічі обвинуваченого з клієнтом, під час яких він збув товару на 3400 грн.

Крім того, раніше чоловіка вже викривали на зберіганні заборонених речовин без мети збуту (ч. 1 ст. 309 КК України). За це у лютому цього року він також був засуджений до арешту.

Свою вину в інкримінованому злочині житель Хуста не визнав. Чоловік перебуває під вартою з моменту його затримання на початку 2022 року. Там він знаходитиметься і до вступу вироку в законну силу.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

11 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів