Безкоштовна екскурсія містом відбудеться в Ужгороді

Безкоштовна екскурсія містом відбудеться в Ужгороді
До Дня Ужгорода, у п’ятницю, 13 вересня, о 17.00 відбудеться безкоштовна екскурсія пам’ятниками міста.

 

Кожен охочий зможе дізнатись більше про минуле скульптур разом з журналісткою та краєзнавицею Ужгорода, Тетяною Літераті. Захід проходить за підтримки психологічно-освітнього простору «Дерево мого життя».


Як у коментарі zaholovok.com.ua розповіла Тетяна Літераті, маршрут розпочнеться з площі Шандора Петефі до площі Фенцика, набережної Незалежності та закінчиться на площі Народній. Присутні зможуть краще ознайомитися з історією ужгородських пам’ятників, навіть тих, яких уже немає: угорських та радянських. Також серед запрошених гостей може бути автор пам’ятників Августину Волошину, Тарасу Шевченку та «Земля» Михайло Михайлюк, який розповість більше цікавих деталей про створення своїх скульптур.

Подібні культурно-освітні заходи з початку повномасштабного вторгнення, за словами Тетяни Літераті проводять за підтримки психологічно-освітнього простору «Дерево мого життя» систематично, аби допомогти внутрішньо переміщеним людям з усієї України краще відчувати себе на Закарпатті. В рамках проєкту проводять також різноманітні тренінги та семінари.

 

12 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів