Три види меблів для зберігання речей у вітальні

Три види меблів для зберігання речей у вітальні

 

Коли виникає потреба організувати місце для зберігання речей, більшості на думку спадає містка шафа. Однак не завжди варто використовувати саме цей стандартний варіант. Інколи хочеться зробити інтер’єр більш оригінальним і стильним. А цього вдасться досягнути і з іншими видами меблів. Розглянемо три варіанти меблів, які варті уваги, коли потрібно створити місце для зберігання речей.

Комоди

Багато хто забуває про комоди при облаштуванні оселі, тим паче вітальні. Зазвичай ці меблі розміщують у спальні або ж взагалі відмовляються від них, обмежуючись лише шафою. І дарма, адже за допомогою комода можна створити місце для зберігання певної групи речей. Для чого використовують комод:

  • для постільної білизни і рушників;
  • для документів і різноманітних важливих паперів;
  • для дитячих речей, поки дитина ще зовсім маленька;
  • для корисних дрібниць тощо.

Завдяки тому, що комоди Сama Meble доступні в різноманітних варіантах, для кожного завдання реально знайти свій варіант. Наприклад для документів чудово підходять високі компактні комоди на ніжках. Зберігати постільну білизну зручно в широких комодах із глибокими місткими шухлядами. Деякі моделі комодів можуть також стати більш функціональною альтернативою тумбі під телевізор.

Пенали

Пенал є чудовою заміною габаритній шафі. Якщо хочеться створити легший інтер’єр у вітальні, але потрібне місце для зберігання одягу, можна придбати два однакових пенали та розмістити їх поруч або поставити з двох боків тумби під ТВ. У будь-якому разі таке рішення буде мати свіжіший вигляд, ніж звичайна шафа.

Усередині пенал зазвичай має кілька поличок, які дозволяють зручно зберігати одяг, розсортувавши його за категоріями. Якщо для вітальні потрібен більш універсальний варіант, можна вибрати пенал із відкритими полицями. Він поєднує в собі шафу та вітрину, оскільки має як закрите, так і відкрите відділення.

Інтернет-магазин Артос пропонує великий вибір пеналів. На сайті можна знайти як традиційні вузькі та високі моделі пеналів, так і квадратні компактні пенали, які можна розмістити на стіні в довільному порядку для зберігання невеликих особистих речей.

Стелаж

Стелаж — ще одне цікаве рішення, яке варто розглянути при бажанні облаштувати цікавий інтер’єр у вітальні. Стелаж не зовсім підходить для зберігання одягу чи інших текстильних речей, але він ідеальний для розміщення документів, книг, робочих чи навчальних матеріалів. Зазвичай він має багато поличок, де все це можна зручно розставити.

У великій вітальні, яку потрібно розділити на функціональні зони, широкий стелаж виявиться дуже доречним. За допомогою такої етажерки можна легко розділити кімнату на дві зони, наприклад зону відпочинку та робочу/обідню зону. І не доведеться робити перепланування та зводити перегородку. Водночас стелаж більш функціональний за звичайну перегородку, адже на ньому можна гарно розмістити книги, фотоальбоми, статуетки та інші декоративні вироби.

Який варіант вибрати для вітальні — комод, пенал чи стелаж, вирішуйте залежно від категорії речей, для яких потрібно організувати місце зберігання. Також враховуйте наявність інших меблів і власні побажання до вигляду кімнати.

 

12 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів