Понад 150 представників спортивної спільноти Закарпаття привітали з професійним святом

Понад 150 представників спортивної спільноти Закарпаття привітали з професійним святом
Про це повідомляє Закарпатська ОВА.

 

Серед нагороджених – найкращі спортсмени, їхні тренери, переможці та призери всеукраїнських і міжнародних змагань, вчителі фізичної культури та всі ті, хто робить чималий внесок у розвиток спорту в Закарпатській області.

У своєму вітальному слові т.в.о. голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький наголосив, що цього року вже 30 років у другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту, а отже, і досягнення у цій сфері.

Учасників заходу також привітали заступник голови Закарпатської ОВА Юрій Гузинець та перший заступник очільника обласної ради Андрій Шекета.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята керівництво краю вручило талановитим і перспективним представникам галузі Почесні грамоти, подяки голови ОВА, а також обласні грошові премії та відзнаки профільного департаменту обласної військової адміністрації.

Цього року спортивні звання «Майстер спорту України міжнародного класу» та «Майстер спорту України» присвоєно 32 закарпатським спортсменам.

 

 

14 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів