Закарпатська поліція викрила групу наркоторговців із мільйонними прибутками

Закарпатська поліція викрила групу наркоторговців із мільйонними прибутками
Про це повідомила пресслужба поліції Закарпаття.

 

Закарпатська поліція викрила групу чоловіків, які торгували метамфетаміном. Наркотики до України ввозили з-за кордону. Прибутки з продажу товару сягали понад мільйон щомісяця. Усі фігуранти справи – мешканці Закарпаття. Зараз затриманим загрожує до 8 років тюрми.

Правоохоронці затримали сімох учасників незаконної схеми. Група чоловіків із 48-річним організатором займались ввезенням метамфетаміну через закарпатські пункти пропуску у спеціальних сховках в машині та продавали його на території області.

Затримані наркоторговці

 

Під час обшуків поліцейські виявили фасований метамфетамін, наркотики рослинного походження, десять автівок, зброю та готівку у різних валютах на суму майже 1,5 мільйона грн.

Знайдена валюта під час обшуків

 

«Наразі затримано сімох учасників організованої групи, серед яких ключові особи цієї схеми. При затриманні кожен з них перебував під дією наркотиків. Щодо ще одного члена наркоугруповання, який наразі перебуває за кордоном, в поліції готують матеріали для оголошення його в міжнародний розшук», − повідомляє поліція.

Наркотики

 

Наразі затримані перебувають в СІЗО. Правоохоронці повідомили їм про підозру за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотиків). Наркоторговцям загрожує від 4 до 8 років ув’язнення.

 

18 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів