Закарпатець разом із неповнолітнім посібником намагалися переправити чоловіка за кордон

Закарпатець разом із неповнолітнім посібником намагалися переправити чоловіка за кордон
Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

 

Прикордонники затримали 17-річного мешканця Закарпаття, який проводив до українсько-словацького кордону чоловіків призовного віку. Юнака затримали разом із організатором схеми, а також мешканцем Черкаської області, який хотів втекти за кордон. Відомо, що основним завданням хлопця було прокласти маршрут до кордону так, аби не натрапити на прикордонний наряд. 

Чоловіків затримали біля села Паладь Комарівці Ужгородського району. За даними прикордонників, саме 17-річний юнак мав прокласти оптимальний маршрут до кордону в обхід руху прикордонних нарядів.  

«Організатор схеми сконтактувався з черкасцем через соцмережі запропонував послугу з переправлення. Він разом з пособником забрали чоловіка з Ужгорода власним транспортом, потім пересадили у таксі та доправили до прикордонного села Паладь Комарівці. Там, на місці, юнак мав розвідати обстановку та провести «клієнта» до кордону зі Словаччиною», – йдеться у повідомленні прикордонників.  

У затриманих вилучили мобільні телефони, закордонні паспорти та готівку.  Чоловіків доставили у прикордонний підрозділ. На мешканця Черкаської області, який хотів втекти закордон, складуть адмінпротокол. Також прикордонники передали  поліцейським дані про переправників ухилянта. Далі справою займатимуться правоохоронці.

 

18 вересня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів