Можливості для молоді: відкрито реєстрацію на програму бізнес-підтримки LIFT

Можливості для молоді: відкрито реєстрацію на програму бізнес-підтримки LIFT
В Україні запустили програму бізнес-підтримки для молодих підприємців та підприємиць із малих громад. 

 

В умовах війни, молоді підприємці_иці регулярно стикаються із проблемами обмежених фінансових ресурсів, необхідних знань та якісного нетворкінгу. 

Проєкт LIFT має на меті створити екосистему, яка сприятиме розвитку підприємництва серед молоді, враховуючи сучасні виклики та потреби учасників та учасниць. 

Відібрані 12 підприємців та підприємиць здобудуть необхідні знання та навички для розвитку та масштабування власної справи, а також матимуть можливість отримати грантове фінансування у розмірі 10 000 доларів США на реалізацію затвердженого бізнес-проєкту та досягнення бізнес-цілей.

Проєкт дозволить молоді не лише адаптуватися до умов війни, але й розвивати свій бізнес, забезпечуючи сталий економічний ріст у своїх громадах.

Формати участі у програмі:

  • Онлайн-навчання та менторська підтримка: учасники_иці отримають індивідуальні консультації від експертів_ок з різних сфер бізнесу — від фінансового менеджменту до розвитку особистого бренду, цифрового маркетингу, PR, управління персоналом, експорту, юридичних питань і автоматизації бізнес-процесів.

  • Експертна допомога у створенні бізнес-планів та підготовці грантового пакету: учасники та учасниці отримають підтримку у розробці бізнес-планів та поданні заявок на грантове фінансування у розмірі до 10 000 доларів США для реалізації своїх проєктів.

  • Офлайн-зустрічі та нетворкінг: учасники_иці матимуть змогу особисто поспілкуватись із провідними експертами_ками та підприємцями_ицями про найактуальніші питання для свого бізнесу на нетворкінг-зустрічах у Києві.

“Завдяки комплексності програми (менторській та фінансовій складовій), молоді підприємці та підприємиці з невеликих громад матимуть змогу адаптувати свою діяльність до умов ведення бізнесу під час війни та скористатись грантовою допомогою для реалізації поставлених бізнес-цілей". — зазначає Інна Лубинець, керівниця групи Making Cens.                             

Як долучитись до проєкту?

Проєкт орієнтований на підприємців та підприємиць, які: 

  • мають щонайменше один рік досвіду підприємницької діяльності;

  • віком до 29 років;

  • представляють малу громаду з чисельністю населення до 100 000 осіб;

  • представляють мікро, малий або середній бізнес у будь-якому регіоні України (окрім безпосередньої зони бойових дій).

 

Деталі та реєстрація на програму за посиланням.

Стежити за новинами проєкту можна за посиланням.

Проєкт LIFT реалізується Home of Startups Accelerator в межах програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Making Cents International.

Програма USAID «Мріємо та діємо» підтримує молодіжні інновації та підприємництво, сприяє активній участі молоді у прийнятті рішень та залученню молоді до вирішення проблем на національному та місцевому рівнях. Створюючи сприятливе середовище та відновлюючи доступ до формальних і неформальних освітніх можливостей, програма підсилює молодь на шляху реалізації мрій, ідей та дій спрямованих на демократичне та європейське майбутнє України.

Контакти для зв’язку та додаткових запитань:  

Андрій Гевко, керівник програми LIFT:

[email protected]

 

04 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів