Зміни в Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період

Зміни в Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період

 

1 жовтня Кабінет міністрів України прийняв Постанову №1134, згідно якої були внесені зміни до пункту №34 «Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період», про це повідомляє Урядовий портал http://surl.li/watuyb

Текст Постанови звучить так:

«Кабінет Міністрів України постановляє: 

Внести зміну до пункту 34 Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. № 560 (Офіційний вісник України, 2024 р., № 49, ст. 2979, № 62, ст. 3709, № 66, ст. 3979, № 79, ст. 4629), замінивши у другому реченні абзацу четвертого слова “визначається не раніше чотирнадцятого дня” словами “з населеного пункту, що є адміністративним центром області, визначається протягом семи діб, а з інших населених пунктів — протягом десяти діб”.

Тобто в новій редакції відповідне речення має такий вигляд «… день явки за викликом резервіста або військовозобов’язаного з населеного пункту, що є адміністративним центром області, визначається протягом семи діб, а з інших населених пунктів — протягом десяти діб  від дня надсилання повістки засобами поштового зв’язку рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення»

 

Група комунікацій Закарпатського ОТЦК та СП

 

04 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів