5 рослин, які потрібно посадити восени: вони зацвітуть на самому початку весни

Якщо у вас є свій садочок і ви мрієте побачити цвітіння у ньому відразу ж після того, як зійде сніг, тоді потрібно вже восени розібратися з тим, які квіти потрібно висадити.

 

 

Пишного цвітіння рослин на самому початку весни дуже просто досягнути: для цього просто потрібно висадити квіти напередодні навесні. І всього кілька рекомендацій у виборі квітів допоможуть вам у створенні пишної клумби, пише Real Simple.

Тюльпани

Тюльпани – це чарівні квіти і прямо-таки візитівка будь-якого весняного саду. Ви можете обрати будь-який колір, який вам до вподоби та який найкраще впишеться у ваш декор саду.

Висаджують їх під зиму, і зазвичай цей період триває з жовтня по листопад. Посадіть цибулину у землю, засипте ґрунтом та обережно утрамбуйте ґрунт. Для того, щоб квіти виглядали ефектніше, цибулини радять садити групами, а не окремо.

Нарциси

Нарциси – це ще одні неймовірні квіти, що можуть прикрасити ваш сад і з'явитися зовсім рано навесні. Цибулини потрібно висадити на глибину у 10 – 12 сантиметрів, залишаючи між ними не менше, ніж 10 сантиметрів простору. Переконайтеся, що загострений кінець цибулини спрямований догори.

Гіацинти

Ці величні квіти додадуть шику будь-якому садочку. Їх легко вирощувати, і вони відомі не тільки своїм привабливим цвітінням, але й неймовірним ароматом. Висаджувати їх потрібно подібно до нарцисів.

Гіацинти

Та зважайте на те, що гіацинти потребують добре дренованого ґрунту, адже велика кількість води може призвести до загнивання цибулин.

Алліуми

Ці унікальні квіти з кулястим цвітінням можуть бути тими рослинами, які зовсім не потребують догляду. Тож якщо ви хочете прикрасити свій сад, проте зовсім не маєте часу, або ж не є вмілим садівником – вони стануть ідеальним вибором для вас.

Крокуси

Ці низькорослі рослини відомі своїм раннім цвітінням. Цибулину потрібно садити на глибину у приблизно 7 – 10 сантиметрів, залишаючи між ними принаймні 8 сантиметрів простору. Крокуси найкраще ростимуть у добре дренованому, пухкому ґрунті.

porady.24tv.ua

 

14 жовтня 2024р.

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів