Мрієте працювати кінологом? Мукачівський прикордонний загін проводить набір на військову службу за контрактом

Навчання на запропоновані посади проводиться безкоштовно.

 

Любите собак і мрієте про кар'єру, яка приносить задоволення, а ще має великий попит та користь для суспільства – приєднуйтесь до нас!

Для заміщення вакантних посад кінологів у підрозділах охорони кордону розташованих у Берегівському, Хустському, Тячівському та Рахівському районах Мукачівський прикордонний загін проводить набір на військову службу за контрактом.

Навчання на запропоновані посади проводиться безкоштовно. По закінченню Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України, випускники отримують диплом державного зразка. Кандидатів на навчання забезпечують службовими собакам, а також харчуванням для них.

По завершенню навчання фахівців розподіляють для подальшого проходження служби у підрозділи охорони кордону. У подальшому кінологи та їх чотирилапі помічники продовжать виконувати обов'язки у пунктах пропуску через державний кордон, або ж на «зеленій» ділянці кордону.

 Детальніше з умовами прийому можна ознайомитись за номерами телефонів: 066 - 02- 02-662, 097-02-02-662  або звернутись за адресою: м. Мукачево, вул. Недецеї 45.

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

 

16 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів