Композитна терасна дошка: чому варто вибрати

Композитна терасна дошка: чому варто вибрати
Тераса – прибудова для будинку, яку часто облаштовують власники приватних домоволодінь і дач. Її можна побачити в комплексах і центрах відпочинку, біля ресторанів, кафе, готелів тощо.

 

Терасна дошка – дуже популярний матеріал для облаштування такого об'єкта, за допомогою якого можна створити стійке та якісне покриття. Цей матеріал також називається ДПК, або деревно-полімерний композит. У його складі поєднуються деревне борошно, полімери та сполучні компоненти (аддитиви).

Різновиди терасної дошки: яку варто вибрати

Перш ніж придбати той чи інший варіант, важливо дізнатися більше про його особливості та призначення. Полегшений матеріал (LITE) можна використовувати тільки на приватних об’єктах, адже він витримує невеликі навантаження. Цей матеріал можна укладати на маленькій терасі поруч із будинком.

Класичний ДПК, тобто стандартний, є середнім за міцністю та навантаженням, яке може витримувати. Це універсальний варіант, його зручно використовувати як на приватному, так і на комерційному об’єкті. Головне, щоб показник прохідності був середнім, а меблі, які будуть встановлювати на покриття, – не дуже важкими.

Для великих навантажень рекомендовано застосовувати масивну або посилену дошку. У цьому типі ДПК використовується найбільше матеріалу на 1 м², внаслідок чого він дуже стійкий та несприятливий до негативних факторів. На масивні дошки можна ставити великі меблі, тому їх часто вибирають для комерційних об’єктів (наприклад, для ресторанів, де буває багато відвідувачів).

Головні переваги ДПК: чому це найкраще рішення для тераси

Цей матеріал відрізняється від звичайної деревини стійкістю до вологи, негативних погодних факторів та шкідників. Покриття довго зберігає натуральний, привабливий вигляд, тому його можна використовувати й для терас елітних об’єктів.

Композитна терасна дошка за доступною ціною представлена в інтернет-магазині Woodmart. Тут можна не просто замовити матеріал, а й оцінити його переваги, вибравши послугу з доставки зразків, виїзну презентацію або відвідавши власний шоурум компанії. 

Матеріал, представлений у каталозі, – це велика кількість переваг:

  • стійкість до згинання й деформацій;

  • несприятливість до грибків, плісняви, комах;

  • максимальний показник поглинання вологи – до 1%;

  • відсутність потреби у фарбуванні або лакуванні.

Крім того, матеріал не слизький як у сухому, так і у вологому стані.

Компанія Woodmart займається не тільки продажем та презентацією композитної дошки. Звертаючись до цієї фірми, ви отримаєте повний комплекс послуг для монтажу тераси. Тут допоможуть створити дизайн-проєкт з урахуванням ваших побажань, а в разі потреби організують догляд, клінінг або реставрацію об’єкта.

Композитна дошка – міцний, надійний та привабливий матеріал для облаштування тераси. Придбати варіанти будь-якого кольору з можливістю оглянути й оцінити зразки перед замовленням пропонує компанія Woodmart. Тут можна скористатися й іншими послугами – від створення дизайн-проєкту до клінінгу з дотриманням правил догляду за ДПК.

 

16 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів