Жителя Мукачівщини, який зберігав вдома сотні пакетиків із амфетаміном, PVP та мефедроном, засудили до 9 років в’язниці

Жителя Мукачівщини, який зберігав вдома сотні пакетиків із амфетаміном, PVP та мефедроном, засудили до 9 років в’язниці
За публічного обвинувачення Мукачівської окружної прокуратури 20-річного жителя району засуджено до 9 років ув’язнення за фактом незаконного придбання і зберігання з метою збуту психотропів в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

 

Також суд ухвалив рішення щодо конфіскації усього належного особі майна.

Прокурор довів, що обвинувачений причетний до схеми розповсюдження заборонених речовин серед жителів Мукачева та району. «Товар» він одержував від постачальника, який залишав йому «закладки» з оптовими партіями психотропів і надсилав координати в мережі Telegram.

Надалі чоловік фасував психотропні речовини на менші дози для збуту вроздріб. За це мав отримувати відсоток від виручених коштів.

У червні цього року вдома в обвинуваченого у с. Ракошино правоохоронці знайшли 445 пакетиків із амфетаміном, PVP та мефедроном, електронні ваги, ложки для фасування, а у мобільному телефоні чоловіка – листування з потенційними покупцями.

Самого ж зловмисника затримали, коли він саме забрав заготовлену для нього чергову партію психотропу. Це був амфетамін в особливо великих розмірах. Відтоді закарпатець знаходиться під вартою без можливості внести заставу, там перебуватиме і до набрання вироком законної сили.

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

 

18 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів