На Закарпаття приїхав Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель ПЦУ Епіфаній

На Закарпаття приїхав Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель ПЦУ Епіфаній
Про це повідомила пресслужба МКЄ ПЦУ.

 

24 жовтня 2024 р., з першосвятительським візитом на Закарпаття прибув Блаженніший Епіфаній Думенко, Митрополит Київський і всієї України, Предстоятель Православної Церкви України.

Біля 17:00 на в’їзді до м. Ужгород, Блаженнішого Митрополита Епіфанія Думенко зустрічали: Преосвященніший Віктор Бедь, єпископ Мукачівський і Карпатський, керуючий Мукачівсько-Карпатською єпархією, Преосвященніший Кирил Михайлюк, єпископ Ужгородський і Хустський, керуючий Ужгородсько-Хустською єпархією, Преосвященніший Варсонофій Руднік, єпископ Ужгородський і Закарпатський, керуючий Закарпатською єпархією, представники духовенства  і прихожан вищезазначених єпархій, Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації та Закарпатської обласної ради.

Для участі у заходах під час перебування Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія Думенка на Закарпатті, з 24 по 27 жовтня ц. р., до Ужгорода також прибули Високопреосвященніший Симеон Шостацький, митрополит Вінницький і Барський, постійний член Священного Синоду та Високопреосвященніший Євстратій Зоря, митрополит Білоцерківський, речник Священного Синоду.

Представники Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, під керівництвом керівника-регента Наталії Петій-Потапчук, привітали Предстоятеля Православної Церкви співом закарпатських духовних пісень та многоліттям.

25 – 27 жовтня – відбудуться заплановані офіційні та богослужбові заходи за участі Предстоятеля ПЦУ, які проходитимуть згідно раніше оголошеної програми в м. Ужгород та м. Хуст.

 

 

24 жовтня 2024р.

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів