С. Слободянюк висловився про СПУ

Ситуацію, що склалася в обласній організації СПУ, зокрема щодо виключення з лав партії кількох її членів прокоментував в Ужгородському прес-клубі Сергій Слободянюк, керівник громадського об’єднання "Місто", голова ЗТО УСВА.

 

Так, за словами С. Слободянюка, Закарпатська обласна організація СПУ сьогодні розколота, а Ужгородська міська організація "вщент розвалена". "Керманичі обласної організації СПУ відірвані від активу, членів партії і проводять незрозумілу членам партії політику", — стверджує С. Слободянюк. Відповідальність за "знищення міськорганізації партії" він покладає на секретаря обкому партії Володимира Новікова, який, як стверджує доповідач, тісно пов’язаний бізнесовими інтересами з мером міста С. Ратушняком та виконує його завдання по розколу осередку СПУ.
С. Слободянюк стверджує, що "нічого крім користі" осередкові СПУ не приніс, з нуля розбудував 5 райорганізацій партії та привів за собою понад 1,5 тисячі нових членів, приєднавши минулоріч активістів ЗТО Української спілки ветеранів Афганістану. Тоді вони розглядали можливу підтримку БЮТові, але розчарувалися у його лідерці, яка виступила проти скасування пільг ветеранам та віддали перевагу СПУ. Під час виборів С. Слободянюк керував виборчою кампанією партії в обласному центрі.
Однак пленумом Закарпатського обкому СПУ 15 липня з партії виключено Сергія Слободянюка, а також Олександра Доктора, членів ГО "Місто". Доповідач каже, що його тоді взагалі не було на засіданні обкому, отже виключення — незаконне. Обоє екс-партійців подали апеляцію на такі дії обкому до Центральної контрольної комісії СПУ.
Сергій Слободянюк також запевнив, що причиною внутріпартійних непорозумінь стали дії керівництва, яке "перетворило роботу в організації на власну бізнескомпанію". А узагалі ситуацію в СПУ назвав "боротьбою керівництва за партійне корито, яке приносить непогані дивіденди".

 

26 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Спостерігач 2006-08-05 / 16:03:00

    Голодне помаранчеве кодло, під якими б прапорами воно не ходило,перегризе один одному глотку, за шматок який "вивалився" з інших рук у 2004-му. Тут виживе молодший, сильніший, хитріший, підліший, віроломніший, безжалісний, нахабний, підступний, жадібний... Одним словом - сучасний "український політик"

  2. ТАРАС 2006-07-28 / 13:49:00

    Виключили - правильно зробили!

  3. 2006-07-26 / 20:37:00

    А чого цей тип з депутатським значком на грудях?

  4. Прес-реліз 2006-07-26 / 18:10:00

    УВАГА!
    Прогресивна громадськість регіону вітає ВІКТОРА ПОГОРЄЛОВА із призначенням його ГУБЕРНАТОРОМ ЗАКАРПАТТЯ!!!
    Наведемо порядок серед соціалістів!