Слободянюк прагне повернутися до лав СПУ

Після того, як Слободянюка виключили з СПУ, він зібрав прес-конференцію, аби прокоментувати нібито несправедливе рішення партії. “Моє виключення на суботньому пленумі обкому стало для мене повною несподіванкою”, — заявив Слободянюк.

 

Далі головний афганець наїхав на головного соціаліста області Пристаю, дії якого прокоментував так: “Це боротьба керівника обласного осередку СПУ за партійне корито, яке приносить йому непогані девіденди”. Про себе ж Слободянюк скромно сказав: “Я нічого, крім користі, Соціалістичній партії не приніс”. Наразі екс-соціаліст заявив, що подав апеляцію до Центральної контрольної комісії СПУ, щоб його поновили в партії. Крім того, Слободянюк констатував той факт, що обласна організація СПУ нині “розколота”, а керманичі Закарпатської організації надто відірвані від пересічних партійців. “У зв’язку з авторитарним стилем партії та безрезультатним намаганням донести свою позицію до керівництва Тиберій Деркач, один із старійшин партії, подав у відставку і на знак протесту вийшов з СПУ”, — висловився Слободянюк з приводу відставки Деркача. Але, як з’яcувалося, Т. Деркач пішов у відставку ще до розгляду питання про виключення О. Болонкіна, М. Бойчука, О. Доктора та С. Слободянюка, і жодним словом не обмовився про якісь “знаки протесту”, натомість пояснив, що йому важко суміщати дві посади. Отож Слободянюк вкотре видає бажане за дійсне.

Власне, спілкування Слободянюка з журналістами ніколи не вирізнялося змістовністю, варто згадати тільки обіцяні сенсації, які виявлялися нічим іншим, як дешевим популізмом. Цього разу головний афганець теж залишився вірним собі. Якщо так триватиме й надалі, то невдовзі на “сенсаційні” прес-конференції Слободянюка ніхто не ходитиме.

РІО

 

29 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів