Андрій Сербайло: Запропонувавши Януковича, Ющенко зрадив Майдан

"Подання кандидатури Януковича на посаду прем’єра – це шок. Особливо, коли напередодні Ющенко заявляв, що необхідно втілювати гасла Майдану. Тепер це доручено робити людині, проти якої і збирався Майдан. Це – парадокс життя, парадокс політики", – так вважає голова Закарпатської облорганізації партії ВО "Батьківщина", керівник фракції БЮТ в облраді Андрій Сербайло. Він також додав: "Шкода, що Майдан услід за іншими політиками зрадив і Президент". Про це Андрій Сербайло повідомив ЗІКу 3 серпня.

 

Андрій Сербайло назвав Універсал національної єдності "зовнішнім антуражем", за яким стоять особисті амбіції окремих політиків. "Це зроблено для того, щоб "любі друзі" увійшли в коаліцію й отримали місця в уряді Януковича".

Андрій Сербайло також повідомив, що Закарпатська облрада обрала позицію страуса, лиш би не давати жодних оцінок подіям, що відбуваються в Україні. За його словами, фракція БЮТ в облраді запропонувала скликати позачергове засідання ради і висловити своє ставлення до політичної ситуації, що склалася. Однак президія ради на чолі з головою Михайлом Ключковським винесла рішення не розглядати ситуації і не давати їй жодних оцінок.

Водночас Сербайло впевнений, що зміна прем’єра і широка коаліція у ВР ніяк не відіб’ється на монолітності фракції БЮТ в облраді: "Спроби розколоти фракцію уже були. Ті партійці, що залишились, є свідомими людьми".

ЗІК

 

03 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Аналітик 2006-08-05 / 15:53:00

    Андрію - заспокойся. Ну що ти з себе Саньку Матросова корчиш! Невже ти до цих пір не допер, що в черговий раз вляпався в лайно "вічних революціонерів"? З тими шизанутими й себе спалив на рівному місці. А міг політиком стати. Тепер будеш, час від часу, курликать в облраді, як клоун, з іншим вчорашнім своїм соратником Мішкою Поповичем... Не будь посміховиськом. Соромно все це...

  2. Братрура 2006-08-04 / 12:03:00

    Пане Сербайло! Чиє би ричало, а чиє би мовчало!!! Ви вже такий супер-політик, що дозволяєте собі критику Президента? Сопельки попідтирайте, пане Андрію... І поплачте разом із Юлією Володимирівною, поплачте...

  3. 2006-08-04 / 08:54:00

    Питання зради Майдану сьогодні вже не актуальне, тому що, що таке Майдан, це події 2004 року, які не однозначно були сприйняті Україно. Адже всім відомо, як працювали помаранчеві на Закарпатіт,і де був то й же Сербайло. Де? Так ні де він не був. Він зявився лише на перередодні виборів 2006 року, бо шеф Бродський мав останінй шанс, щоб залишитись на плаву. Позція БЮТ недозволила Нашій Україні набрати більше голосів, бо критика з вуст Тимошенко була руйнівною. Не може бути коаліція між тими, хто ще рік тому звинуватив коалційний уряд в корупції, тим самим зруйнував довіру та рейтинг Майдану. Тому, так само зараз, спокійно слід сприймати нову коаліцію,і не важливо хто її учасник. Адже весь парламент корумпований та продажний,в якому патріотів всього 10 чоловік.