Закарпаття: "Наша Україна" заявила про підтримку дій Президента

"Наша Україна" заявила про підтримку дій Президента щодо підписання Універсалу національної єдності і залишається його політичною опорою. "Ми заявляємо, що сьогодні, як і завжди, докладатимемо максимум зусиль, аби політичний курс глави держави на захист національних інтересів втілювався у життя на благо України", – йдеться у заяві. Про це ЗІКу повідомили 4 серпня у прес-службі ЗОО "НСНУ".

 

Універсал національної єдності "засвідчив, що українські політичні еліти здатні ставити загальнонаціональні інтереси вище за корпоративно-політичні. Одночасно цей документ став для парламентських фракцій тестом на вміння доводити ділом свою спроможність нести відповідальність за прийняті рішення", – сказано у заяві.

На думку членів "Нашої України", позиція Президента "засвідчує відповідальність його як державного діяча, для якого національні інтереси держави, її конституційні основи, стабільність і добробут громадян є найвищими цінностями".

"Ми переконані, що такий крок є вкрай необхідним і своєчасним для об’єднання нації. Цей документ (універсал) є історичним актом національного примирення, утвердження демократії та консолідації української політичної нації", – заявляє "Наша Україна".

"Західна iнформаційна корпорація"

 

04 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів