Міськвиконком розглянув виконання бюджету міста за перше півріччя

У четвер відбулося засідання виконавчого комітету Ужгородської міської ради. Як повідомила прес-служба Ужгородської міськради, на обговорення винесли кілька питань, основне — це звіт про бюджет міста за перше півріччя поточного року.

 

За звітними даними, до загального фонду бюджету міста за шість місяців поточного року надійшло податків і зборів, інших платежів на суму 39 мільйонів 961 тисяча грн. Виконання цієї частини становить 102,0 відсотка до піврічного плану і 42,0 відсотка до річного планового розрахунку. За шість місяців у економіку міста залучено понад 3,5 мільйона доларів США іноземних інвестицій. Із вказаних коштів у повному обсязі забезпечені своєчасне фінансування заробітної плати працівникам бюджетних установ та оплата цими установами за спожиті енергоносії. Також здійснювалося фінансування харчування, медикаментів, ремонт доріг.

РІО

 

12 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Городянин 2006-08-13 / 14:44:00

    Щодо "своєчасного фінансування" виплати заробітної плати у бюджетній сфері РІО таки загнуло! А що медики? Хіба вони вже не відносяться до цієї сфери? До речі, у липні вони чи не вперше за останні роки не змогли отримати аванс 17-го числа: його їм виплатили лише на початку серпня...