В області збільшився оборот роздрібної торгівлі

На 8,8% він більший порівняно з півріччям минулого року

 

Оборот роздрібної торгівлі, що включає роздрібний товарооборот торгової мережі підприємств-юридичних осіб та підприємців-фізичних осіб та продаж на ринках, за розрахунками, склав 2168,6 млн.грн., що порівняно з показниками за січеньчервень минулого року більше на 8,8%. Оборот ресторанного господарства (з урахуванням обсягів продажу фізичних осіб) зменшився на 0,5% і склав 106,5 млн.грн.
У структурі товарообороту основна частина припадає на роздрібний товарооборот підприємств-юридичних осіб, які здійснюють діяльність з роздрібної торгівлі та ресторанного господарства.
Порівняно з відповідним періодом минулого року на 14,9% зріс обсяг реалізації через торгову мережу фізичних осіб та на 0,5% зменшився оборот ресторанного господарства. Продаж сільгосппродуктів на організованих ринках зріс на 12,3%.
Продаж споживчих товарів у розрахунку на особу склав 1827 грн., при 1552 грн. у січнічервні минулого року. Через мережу підприємств роздрібної торгівлі та ресторанного господарства, що належить юридичним особам на особу реалізовано товарів на 1023 грн., при минулорічному показнику – 877 грн.

Головне управління статистики в Закарпатській області

 

15 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів