У Закарпатті ціни на пальне не вищі від обумовлених у меморандумі між урядом та нафтотрейдерами

У Закарпатській області ціни на пальне залишаються в межах, обумовлених у меморандумі між урядом та нафтотрейдерами. Про це ЗІКу повідомила 17 серпня в.о. начальника Держінспекції з контролю за цінами в області Ірина Степанюк. Вона також додала, що їх рівень відповідає середньому в Україні.

 

За її словами, пального в області є в достатній кількості, і наскільки їй відомо, черг на АЗС та продажу бензину за талонами немає.

Водночас, за інформацією керівника однієї з провідних нафтотрейдерних компаній, який побажав залишитись неназваним, їхні гуртові бази завантажені пальним на 60-70%. "Ціни ростуть, але домовлених з урядом меж не перевищують", – сказав він ЗІКу.

Його колега, директор ДП "Ужгороднафтопродукт" Віктор Трикур підтвердив інформацію про стабільність ситуації на обласному ринку пального, зазначивши, що "бензину на сховищах ніхто не притримує, він є в достатній кількості, тому талонної системи вводити не було жодної потреби". Він також додав, що був тимчасовий дефіцит А–76, однак проблему вирішено, цистерни з цією маркою бензину вже в дорозі.

Загалом, остання шкала цін, за інформацією Держінспекції з контролю за цінами в області, виглядає так: ДП – 4,09 грн, А–76 – 4,22 грн, А–80 – 4,22 грн, А–92 – 4,45 грн, А–95 – 4,70 грн, А–98 – 5,08 грн.

ЗІК

 

17 серпня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів