Податковий борг до Зведеного бюджету області на сьогодні становить 106 948,4 тис.грн.

Значним резервом збільшення надходжень до бюджету є погашення податкового боргу

 

В цьому напрямку ведеться різноманітна робота. За рахунок цього джерела забезпечено мобілізацію до Зведеного бюджету 28,8 млн.грн., що на 25,4 відсотка більше , ніж за відповідний період минулого року.

Проте, незважаючи на вжиті заходи, податковий борг до Зведеного бюджету з початку року зріс на 13957,8 тис.грн. або на 15,0%. і становить 106 948,4 тис.грн.

Майже 15 % податкового боргу утворили підприємства комунального господарства (15,3 млн.грн.) та 19 % - борг підприємств- банкрутів.

Активний борг, з яким постійно працюємо, складає 7 - 8 млн.грн. Також посилено роботу по реалізації заставного майна, якого за 7 місяців реалізовано на 5 млн.грн. Слід активніше працювати з платниками податків, які мають і незначні суми податкового боргу.

В цьому плані зростає роль юридичної служби з метою прискорення позитивного вирішення справ у судах щодо узгодження податкових зобов’язань.

Відділ зв’язків з громадськістю, засобами масової інформації та масово-роз’яснювальної роботи ДПА у Закарпатській області.

 

02 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів