Закарпатська ліга КВН. Фінали-2006

Закарпатська ліга КВН завершила 9-й сезон. 19 і 21 вересня в залі СЦД "Ювентус" пройшли дві фінальні ігри, у яких розігрувалися титул Чемпіона і Кубок Закарпатської ліги КВН.

 

За чемпіонське звання боролися команди "От фонаря до Галуша", "Перемога" і " Не ПоНяЛ". Гра вийшла цікавою, боротьба велася в кожному з п’яти конкурсів, і тільки після домашнього завдання визначився переможець. Чемпіоном Закарпатської ліги КВН сезону 2005-2006 стала команда " Не ПоНяЛ", що усього на 0,2 бали випередила суперників. Команди "От фонаря до Галуша" і "Перемога" розділили 2-3 місця.
У фіналі Кубка на сцену вийшли 7 команд: "Вхід у змінному взутті" (гімназія), "Перелом" (медичний ф-т УжНУ), "Тыры-пыры" (економічний ф-т УжНУ), "Карусель" (математичний ф-т УжНУ), "Самогон", "Піжони" і "Труднощі перекладу" (ф-т РГФ УжНУ). Гра була яркою, емоційною і дуже смішною . Команди показали одне загальне привітання, зіграли розминку і домашнє завдання. Члени журі не ставили оцінок, а просто наприкінці гри порадилися й оголосили переможця. Кубок дістався "Піжонам".
Також були підведені підсумки сезону і вручені дипломи в декількох номінаціях:
"Кращий актор" – Олексій Фріга ("Перемога")
"Краща актриса" – Наталка Цифрак ("Тыры-пыры")
"Кращий капітан" – Олександр Олашин ("Перелом")
"Команда – відкриття сезону" – "Перелом"
"Зірка надії" – Аліна Возняк ("ВУЗВ") і Нікіта Кібальніков (поки "Піжони" )
Також, найбільш активні учасники КВНівського руху були нагороджені дипломами від міської ради.
Десятий сезон Закарпатської ліги КВН стартує в жовтні.

 

22 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів