Змагалися держслужбовці

У суботу в селі Пийтерфолво Виноградівського району проходила обласна спартакіада серед держслужбовців, яка проводиться вже чотири роки поспіль.

 

На ній були представлені всі райдержадміністрації та райради, облдержадміністрація та облрада, кілька управлінь ОДА, міськвиконкомів та міськрад. Урочисто відкрив спартакіаду та побажав учасникам успіху перший заступник голови облдержадміністрації Іван Балога. Управлінці змагалися з міні-футболу, шашок, шахів, настільного тенісу, перетягування канату, волейболу, кеглів. В одному з найпопулярніших видів спорту серед держслужбовців, міні-футболі, кращою була команда Хустської РДА, найвправнішими волейболістами стали теж вони. У шахи добре грали представники Іршавської РДА, шашки – управлінці Тячівщини. Неподоланною в настільному тенісі виявилася команда Перечинської РДА, у перетягуванні канату не було рівних команді Мукачівської райдержадміністрації, у кеглях майстерність проявили управлінці Виноградівщини.
У загальному підсумку перше місце виборола команда Тячівської РДА, на другому – Іршавська райдержадміністрація, третє – посіли управлінці Великобезнянської РДА.

Прес-служба ОДА

 

03 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів