ПРОБЛЕМИ ПРИКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА – В ЦЕНТРІ УВАГИ ПРОМИСЛОВО-ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ СПІЛЬНОТИ

Конференція відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Київська набережна 3

 

Вітчизняний бізнес вже давно усвідомив відповідальність за розвиток країни і підтвердив здатність до вирішення нагальних соціально-економічних проблем державного значення. При цьому він першим простягнув руку назустріч новому формату відносин з владою, прагнучи налагодження відвертого і конструктивного діалогу. Лідируючу роль в цьому процесі належить Українському союзу промисловців і підприємців, як одному з найвпливовіших і найпотужніших у країні підприємницьких об’єднань. Сьогодні його по праву можна назвати центром генерування пропозицій щодо вдосконалення економічної політики держави. Під егідою УСПП промислово-підприємницька спільнота оперативно реагує на політичну та соціально-економічну ситуацію в країні, надає конкретні пропозиції щодо розв’язання найболючіших проблем в економічній галузі: вдосконалення податкового законодавства, покращення інвестиційного клімату, стимулювання розвитку підприємництва тощо.

Перспективи економічного росту України після виборів були обговорені наприкінці травня у колі ділової спільноти у ході конференції підприємств-членів УСПП в Ялті. Невдовзі, стурбовані загостренням соціально-економічної та політичної ситуації в Україні та наростанням ризиків, промисловці та підприємці зібралися на Позачерговому З’їзді УСПП та запропонували план подолання соціально-економічних негараздів та розвитку країни.

6-7 жовтня промислово-підприємницька спільнота знову зустрінеться на міжнародній конференції в Ужгороді. Цього разу в центрі уваги учасників - питання прикордонного співробітництва.

Учасники зібрання, серед яких крім ділової еліти будуть представники уряду, народні депутати, науковці та незалежні експерти, обговорять перспективи розвитку транспортної інфраструктури в прикордонних областях, системи міжнародних транспортних коридорів, а також інфраструктури туризму.

Зокрема у межах конференції „Прикордонне співробітництво: нові можливості для вітчизняного бізнесу” відбудуться секційні засідання за темами:

- сприяння розвитку малого та середнього бізнесу на депресивних територіях;

- транспортна стратегія України, потенційні можливості міжнародних транспортних коридорів у забезпеченні реальної інтеграції України у світове транспортне та економічне співтовариство;

- сучасний маркетинг в’їзного та виїзного туризму;

- підвищення ефективності муніципальної енергетики в умовах підвищення цін на енергоносії. Відновлювальні джерела енергії,

- інструменти транскордонного співробітництва.

Конференція відбудеться за адресою: м. Ужгород, вул. Київська набережна 3, конференц-зал „Дельфін”. Початок о 11.00 . О 13.00 запланована прес-конференція Президента УСПП Анатолія Кінаха.


Запрошуються представники засобів масової інформації.

Акредитація за телефонами: (044) 279-74-80, 234-56-99, 585-42-14

Прес-служба УСПП.

 

03 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів