Анатолій Кінах: "Наша Україна" ніколи не перетвориться на примітивну ширму для Партії регіонів

Про це Кінах говорив, перебуваючи у Закарпатті

 

"Підкреслюю, що "Наша Україна" ніколи не перетвориться на примітивну ширму для Партії регіонів", – заявив 6 жовтня під час прес-конференції в Ужгороді лідер Партії промисловців і підприємців України, нардеп Анатолій Кінах, коментуючи заяви лідерів "Нашої України" про перехід в опозицію.

Анатолій Кінах підкреслив, що Блок "Наша Україна" офіційно оформив своє рішення про вихід з переговорного процесу зі створення широкої коаліції і перехід в опозицію. "Як відомо, "Наша Україна" ухвалила рішення про відкликання своїх міністрів з уряду. Що стосується міністрів за квотою Президента, я порадив Ющенкові не змінювати міністра закордонних справ і оборони. Однак рішення за ним", – наголосив лідер ПППУ.

Він відзначив, що "стратегія політики національної єдності – це вимога часу. "Наша Україна" не переступить меж національних інтересів".

"Нас турбує, – зазначив Анатолій Кінах, – що підписаний Універсал національної єдності не дотримується, Партія регіонів і Соціалістична партія України сьогодні не виконують взятих на себе зобов’язань, ставлячи програми своїх партій вище. Це неприпустимо. "Наша Україна" прийняла офіційну заяву про перехід в опозицію". За його словами, нині одне з головних системних проблемних явищ – відсутність у влади відповідальності перед власним народом.

Він також додав: "Для нас має принципове значення створення в парламенті коаліції на основі стратегічного розвитку України і пріоритеті загальнонаціональних інтересів. Тільки така коаліція здатна сформувати уряд професіоналів і нести відповідальність".

ЗІК

 

09 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів