Новим керівником закарпатської „Нашої України” став Іван Балога

14 жовтня, під час роботи звітно-виборної конференції Закарпатської обласної організації партії „Народний Союз Наша Україна” голова Виконкому Володимир Шкріба повідомив, що очільник організації, керівник Секретаріату Президента України Віктор Балога подав заяву про складення з себе повноважень голови Ради ЗОО „НСНУ”, відтак делегатам запропонували обрати нового голову. Головним мотивом такого вибору стали результати березневих виборів до Верховної та місцевих рад. Як відомо, саме на Мукачівщині для „Нашої України” вони були найвищі.

 

Тому на цю посаду Президія Ради організації запропонувала кандидатуру лідера мукачівських нашоукраїнців, заступника голови Закарпатської ОДА Івана Балоги.

Пропозицію підтримав член партії, голова облради Михайло Кічковський. „Це авторитетний та ініціативний депутат. Очолюючи фракцію Блоку „Наша Україна” в обласній раді він неодноразово подавав цікаві ідеї. Іван Балога — знана і авторитетна постать на Закарпатті”, — зазначив М.Кічковський.

Народний депутат України Ігор Кріль вважає, що Іван Балога не тільки добре знає проблеми нашого краю, але й має бажання їх вирішувати, підходить до роботи творчо. „Це молодий і перспективний політик”, — охарактеризував кандидата нардеп.

Підтримали кандидатуру І.Балоги й інші делегати конференції, одноголосно ухваливши рішення про його обрання на посаду.

Відтак новий очільник закарпатських нашоукраїнців подякував своїм співпартійцям за довіру, іронічно зазначивши, що, вітаючи його, могли б і поспівчувати, бо „це ще одна складна ноша”. І.Балога впевнений, що його попередник, а нині керівник Секретаріату глави держави і надалі допомагатиме Закарпаттю та організації.

Прес-служба ЗОО НСНУ.

 

15 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2006-10-16 / 09:44:00

    Іван Балога — знана і авторитетна постать на Закарпатті. Не знав, що покусані бджолами вважають, що Закарпаття це 20 чоловік населення...

  2. 2006-10-16 / 09:28:00

    HA HA HA

  3. 2006-10-16 / 08:55:00

    Очолюючи фракцію Блоку „Наша Україна” в обласній раді (І. Балога)він неодноразово подавав цікаві ідеї (Кічковському)....

  4. 2006-10-16 / 08:55:00

    Ігор Кріль вважає, що Іван Балога „Це молодий і перспективний політик”, — охарактеризував кандидата нардеп.