Луценко не збирається йти в опозицію

Нинішній міністр внут рішніх справ україни Юрій Луценко не збирається подавати у відставку й продовжуватиме роботу в уряді Віктора Януковича. Про це сам міністр сказав нині, перебуваючи з візитом у Закарпатській області. Відговорив його від такого рішення в першу чергу сам президент україни, стверджує Луценко.

 

Міністр внутрішніх справ україни Юрій Луценко вважає недоцільним перехід нині в опозицію та завершення роботи в уряді Януковича. Про це він заявив нині, перебуваючи в Закарпатті. Міністр каже, що просто так віддавати міністерство, якщо цього захотіла якась політична сила, навіть одна з найшановніших в суспільстві. Просто неправильно. До того ж, недоцільним вихід Луценка з уряду вважає і сам Президент України, каже міністр внутрішніх справ
Юрій Луценко зауважив, що заяву про звільнення він подав президенту України віктору Ющенко, і що той може в будь-який момент її підписати. Водночас Луценко стверджує, що жодних запасних аеродромів для себе не готує, бо міністр, який думає про відставку, вже лише наполовину міністр.
Вл. інф.

 

18 жовтня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Kontolla 2006-10-18 / 11:45:00

    Колеги, не забувайте про граматику. Як можна назву рідної країни та ім’я Президента писати з малої букви?