ЗАКАРПАТТЯ-Десна: 2-1

В гості до ужгородців приїхала команда з найгіршим захистом і одним із найрезультативніших нападів. Всі очікували протистояння кращого захисту, ФК”Закарпаття” пропустило тільки 8 м’ячів, проти одного із найрезультативніших нападів.

 


Температура: 2oC
Кількість глядачів: 1000
ЗАКАРПАТТЯ:33.Бабенко, 3.Чижевський (7.Моргунов 87хв.), 4.Антонюк, 5.Данаєв, 6.Маліцький, 9.Козоріз (15.Кополовець), 10.Єсін, 8.Крьока (16.Дано 64хв.), 11.Бурий, 18.Браіла (30.Бундаш 57хв.), 21.Нестерук Заміна: 22.Надь, 2.Корнутяк, 7.Моргунов, 15.Кополовець, 16.Дано, 24.Пилип, 30.Бундаш
Десна:1.Литвин, 2.Богатир, 18.Полуницький, 4.Вертелецький, 6.Чуланов, 3.Щедраков (14.Легеда 90+1), 7.Поліщук, 11.Кожемяченко, 9.Ярмоленко (21.Антипов 60хв.), 10.Колодін, 5.Гавриш Заміна: 12.Коледа, 14.Легеда, 17.Алаєв, 21.Антіпов
Арбітри: Головний арбітр: Циганков О. (Тернопіль); Помічники арбітра: Карапетян Е. (Тернопіль), Миронюк С. (Івано-Франківськ); Інспектор матчу, делегат ФФУ:
Попередження: Попередження: 3.Щедраков (Ж) 83хв.

Голи: 11.Бурий 24хв., 35хв.- 21.Антіпов 67хв.

В гості до ужгородців приїхала команда з найгіршим захистом і одним із найрезультативніших нападів. Всі очікували протистояння кращого захисту, ФК”Закарпаття” пропустило тільки 8 м’ячів, проти одного із найрезультативніших нападів.
Нажаль час гри було назначено на 14:00, адже на стадіоні „Авангард” в Ужгороді так і не працює освітлення поля, тож глядачів прийшло не багато.
Гра розпочалася зі штурму господарів поля, які вже на початку зустрічі мали декілька нагод для того, щоб забити гол.
На 2-й хвилині Маліцький падає в карному майданчику „Десни”, та суддя не піддався на провокацію гравця і не назначив пенальті. Штурм воріт „Десни” продовжувався увесь перший тайм, та оборонці гостей грали надійно. Непогану нагоду забити перший м’яч у ворота „Десни” мав Браіла на 14-й хвилині, пробивши з 25 метрів в дальній кут, та воротар відбив цей небезпечний удар.
Гості створили свій момент на 21-й хвилині. Після навісу з кутового і удару нападника „Десни” м’яч просвистів в сантиметрах від бокової стійки воріт. Гола довелося чекати до середини першого тайму, а точніше до 24-ї хвилини, коли Бурий після навісу вдарив головою в дальній від воротаря кут і таким чином вивів свою команду вперед. „Закарпаття” не спинилося із своїми атаками. Другий гол назрівав. Так на 35-й хвилині той же Бурий ударом в ближній кут з 10-ти метрів робить рахунок 2-0. Навіть при 2-0 було повне домінування господарів поля.
Другий тайм дещо відрізнявся від першого. Ужгородці, очевидно, свідомо віддали ініціативу гостям і надіялися на контр-атаки. „Закарпаття” досить помітно зменшило швидкості, що призвело до того, що гра стала досить млявою і можна сказати нецікавою. На 64-й хвилині дещо оживили публіку дії нападника ужгородців Нестерука, який обіграв один-на-один голкіпера і вийшовши на порожні ворота пробив, та в останній момент оборонець гостей вибив м’яч із порожніх воріт. Уже не в перший раз спрацювало правило – не забиваєш ти, то забивають тобі. На 65 хвилині Антіпов, який вийшов на заміну, пройшовши по правому фланзі обіграв Чижевського і пробив з гострого кута і таким чином зробив рахунок 2-1. Гравці „Десни” намагалися вирвати бодай очко, та це їм не вдалося. Оборонці „Закарпаття” більше не допускалися помилок.
Ще хотілося сказати пару слів про сьогоднішнього арбітра. Якщо б була десятибальна оцінка дій арбітра, то арбітру який судив сьогоднішню гру можна було б дати тверді 9 балів. З погляду на суддівство підзвітний матч був найкращим у цьому сезоні! Так би і далі, можливо тоді б зникли чутки про підкупи суддів.

http://www.zakarpatie.com.ua/

 

10 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів