СП "Фішер-Мукачево" на сезон 2006-2007 представило понад двісті моделей лиж

Учора генеральний директор СП "Фішер-мукачево" Василь Рябич повідомив, що остання колекція продукції підприємства налічує близько 140 моделей спортивно-бігових лиж, а також 80 моделей гірських лиж.

 

Про це Василь Рябич розповів учора журналістам під час виїзного брифінгу за участі начальника управління з питань європейської інтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Закарпатської облдержадміністрації Ернеста Нусера.

За словами Василя Рябича, окрім лиж підприємство виготовляє хокейні ключки. Цей вид спортінвентарю в поточному році представлений 140 модифікаціями. "Асортимент продукції, що виготовляється на нашій фабриці, дозволяє користуватися виробами споживачам всіх вікових категорій - від найменших любителів ковзання на лижах та гри в хокей до професіоналів", — прокоментував В. Рябич. За його словами, СП "Фішер-Мукачево" щорічно проводить повне оновлення колекцій лиж і ключок. Виробничий процес на підприємстві побудований на замкнутому технологічному циклі виробництва — від переробки сировини до виготовлення готової продукції. Основними замовниками продукції є фірми Fisher, Salomon, Rossignol, Аtomik, Nordica.

Ключками, виготовленими СП "Фішер-Мукачево", грають команди НХЛ в Канаді та США

СП "Фішер-Мукачево" — єдине в Україні підприємство, що виготовляє лижі та ключки.

СП "Фішер-мукачево" продає лижі для 43 країн світу. Підприємство виробляє близько 50 % кількості бігових і гірських лиж на світовому ринку.

Вл.інф.

 

16 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2006-12-25 / 16:51:00

    де в мукачеві можна придбати продукцію?