Трубопроводу БОГОРОДЧАНИ-УЖГОРОД бути!

Як повідомив 24 листопада директор департаменту євроінтеграції і міжнародної співпраці Мінпаливенерго Сергій Герман, в даний час підготовлено техніко-економічне обґрунтування і робочу проектну документацію для будівництва цього газопроводу.

 

Крім того, документально вирішені всі питання з місцевими властями по відведенню земель в Івано-Франківській і Закарпатській обл., по території яких пройде трубопровід. Також в даний час проведено тендер на постачання труб і арматури для будівництва газопроводу. С.Герман також проінформував, що найближчим часом буде проведено тендер по відбору банку для кредитування будівництва газопроводу "Богородчани-Ужгород".

ДОВІДКОВО:
У 2004 р. почалися безпосередні переговори щодо реалізації консорціуму. Першим етапом став проект будівництва газопроводу "Богородчани – Ужгород" протяжністю 1429 кілометри. Будівництво передбачається вести в три етапи. Після введення в експлуатацію першої черги об’єми постачань газу до Європи повинні зрости на 5 млрд куб. м. на рік, після введення другої черги – на 16 млрд куб. м. на рік і після введення третьої черги – на 19 млрд куб. м. в рік. Будівництво "Бородчани-Ужгород" планується вести в коридорі існуючого газопроводу "Прогрес".

www.briz.if.ua

 

28 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів