"Закарпаттяобленерго" таки приватизують

Парламент затвердив список об’єктів для приватизації

 

Верховна Рада затвердила список об’єктів для приватизації в 2007 році. На продаж планується виставити 595 об’єктів.


За прийняття відповідного Закону "Про орієнтований перелік права державної власності, які підлягають приватизації в 2007 році" у першому читанні проголосувало 228 народних депутатів з 226 необхідних.

Зокрема на приватизацію планується виставити "Керченський судо-ремонтный завод" в АРК, 2 судо-ремонтних заводи в Одеській області. Крім того в перелік об’єктів приватизації також включено пакети акцій 12 "обленерго", зокрема, "Вінниця-обленерго", "Черновці-обленерго", "Крим-Енерго", "Дніпроенерго", "Донецьк-обленерго", "Волинь-обленерго", "Закарпаття-обленерго", "Прикарпаття-обленерго", "Львів-обленерго", "Одесса-обленерго", "Полтава-обленерго" і "Харьков-обленерго". Крім того, пропонується приватизувати пакет акцій "Шахти ім. 60-річчя Радянської України", пакет акцій "Павлоград-вугілля", пакет акцій Макіївського коксохімічного заводу.

Крім того, у перелік також було включено ряд підприємств поліграфічної сфери.

Відповідно до проекту закону, кошти , які надійдуть від продажу об’єктів, гарантовано забезпечать фінансування держбюджету України в сумі не менше, ніж 10 млрд грн.

За матеріалами proUA

 

29 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів