ФК "Закарпаття" переграло луцьку "Волинь" 1:0

Всі з нетерпінням очікували дуелі між колишніми колегами по роботі, а тепер уже тренерами в різних клубах. Як відомо, ще не так давно, нинішній головний тренер „Закарпаття” Петро Кушлик тренував разом із Віталієм Кварцяним луцьку „Волинь”, яка приїхала в гості на поєдинок проти „Закарпаття.”

 

Кількість глядачів: 1200
ЗАКАРПАТТЯ:Бабенко, Антонюк, Данаєв, Моргунов, Козоріз, Єсін, Берий, Кополовець, Дано, Домбрайе (Маліцький, 60хв.), Нестерук (Постолатьєв, 71хв. ) Запасні: Надь, Корнутяк, Маліцький, Постолатьєв, Браіла, Подробаха, Пилип.
Волинь:Романенко, Птачик, Донець, Максимюк (Рубцов, 46хв.), Степанов А., Степанов Р. (Товкацький, 46хв.), Дручик, Ряхн (Остроушко, 75хв.), Мельник (Сворак, 86хв.), Майдан (Кравчук, 53хв.), Алозі Запасні: Федорчук, Дворак, Рубцов, Кравчук, Остроушко, Товкацький, Семиряк
Арбітри:
Попередження: Бабенко 88хв., Козоріз 71хв., Кополовець 75хв. - Романенко 56хв., Товкацький 67хв., Кравчук 89хв., Ряхн 6 хв., Дручик 15хв., Майдан 27хв.

Голи: Бурий 73хв.

Всі з нетерпінням очікували дуелі між колишніми колегами по роботі, а тепер уже тренерами в різних клубах. Як відомо, ще не так давно, нинішній головний тренер „Закарпаття” Петро Кушлик тренував разом із Віталієм Кварцяним луцьку „Волинь”, яка приїхала в гості на поєдинок проти „Закарпаття.”
Також підігрівало інтерес до підзвітної зустрічі інтерв’ю, в якому В.Кварцяний звинуватив команду з Ужгорода в „купівлі” ігор. Тож всі очікували справжньої дуелі. Незважаючи на досить ранній початок матчу, адже на стадіоні в Ужгороді ще не підключили освітлення, прийшло досить багато глядачів. Нагадаю, що матч розпочинався в 13:00!!!! З перших хвилин ужгородці намагалися щось організувати біля воріт команди з луцька, та всі атаки зривалися на початковій стадії досить жорсткою грою оборонців „Волині”. Слід відмітити, що команда В.Кварцяного грає досить грубо, про що свідчать 6 жовтих карток в активі гравців ФК „Волинь”. Карток могло бути значно більше, та суддя пожалів гравців команди з луцька і не бажав залишати команду в меншості, хоча приводів для того було предостатньо.
Тепер більш детально по самій грі. Першого удару в сторону воріт прийшлося чекати 37 хвилин. Домбрайе пробив з 16-ти метрів, м’яч просвистів в лічених сантиметрах від стійки воріт. Більш небезпечний момент ужгородці створили на прикінці 1-го тайму, на 40 хвилині, коли Єсін навісив на дальню стійку і мало не перекинув голкіпера „Волині”, та той карколомним стрибком перевів м’яч на кутовий. На 45 хвилині змарнував стопроцентний момент Нестерук, який пробив з льоту, але відмінна реакція Романеска врятувала його команду від вірного голу. Вже на додатковій хвилині, після прострілу Козоріза, Домбрайе не влучає по м’ячу, стоявши в 2 метрах від воріт. Остання атака в першому таймі була також за ужгородцями. Єсін пройшовши по правому фланзі пробив по воротам з гострого кута, та мимо. Команда з луцька створила перший свій небезпечний момент на 58 хвилині, коли Мельник красивим ударом із за меж карного майданчика пробив в самісіньку дев’ятку, та реакція Бабенка врятувала ужгородців від пропущеного м’яча. Це єдиний момент, який можна записати в актив „Волині”. Більшість ігрового часу команда оборонялася.
На 73 хвилині Кополовець, перекинувши м’яч через спини захисників, виводить Бурого на побачення з голкіпером і нападник „Закарпаття” не схибив, зробивши рахунок 1-0 на користь ужгородців. Цей гол став вирішальним для Ужгородців які за підсумками першої половини сезону одноосібно очолили турнірну таблицю першої ліги.
Після матчу Петро Кушлик сказав, що команда йде в відпустку до 10-го січня, після чого будуть збори. Також головний тренер повідомив, що в команді обов’язково зявляться нові гравці, адже команді завжди потрібна „свіжа кров”.

www.zakarpatie.com.ua

 

29 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів