Відкрився перший закарпатський супермаркет "БАРВА"

Сьогодні в Ужгороді на вул.Гагаріна відбулося урочисте відкриття першого закарпатського супермаркету фірми "БАРВА".

 

Численних гостей свята прийшли привітати заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Гоблик, директор магазину Володимир Фехтел, депутат обласної ради Віктор Трикур, освятив справу о.Димитрій. Лунали традиційні побажання успіхів та подяки на адресу обласної влади, мерів Ужгорода В.Погорєлова та С.Ратушняка, які посприяли у створенні магазину. Почесну місію перерізати стрічку на вході виконали голова обласної ради Михайло Кічковський та директор супермаркету.

Примітно, що цей магазин є першим власне закарпатським підприємством. Згодом такі ж планують відкрити в усіх райцентрах краю.

До послуг відвідувачів, яких обслуговуватимуть 200 чоловік персоналу, понад 20 тисяч найменувань товарів у 12 відділах. Власники закладу запевнили, що організовуючи його, дбали перш за все про зручність для клієнтів і, звісно ж, помірні ціни. Переконатися, що так воно і є насправді вже сьогодні мали змогу тисячі ужгородців та гостей міста. А ще — взяти участь у розіграші десятків цінних призів від холодильників до кавоварок. Задоволені й діти, які мали змогу безкоштовно покататися на атракціонах під музику танцювального колективу "Джерельця Карпат" та знаної співачки Іванки Мелай. Свято наразі триває, а супермаркет чекає на нових відвідувачів, кожен з яких обов’язково знайде у ньому привабливий товар.

"Мукачево нет"

 

30 листопада 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Оксана 2007-01-02 / 16:18:00

    Надрукуйте, будь-ласка, телефонні координати супермаркету "Барва". Дуже потрібно для можливої подальшої співпраці. Дякую. З Новим Роком!!!