Народний депутат України Ігор Кріль про "Нашу Україну" та Президента

Виступаючи у суботу, 10 лютого, на конференції Закарпатської організації "Народного Союзу Наша Україна", народний депутат України Ігор Кріль заявив, що нині ця політична сила має визначити якою вона є, і відповідно, як будувати свою політику у майбутньому.

 

"Ми партія, яка створювалася у період дуже високого рейтингу. До нас йшли усі, хто хотів посісти владні крісла. Тому коли нині від нас люди йдуть, то нехай. Йдуть ті, хто вважає, що з нами не отримає наступних крісел. Зате з нами залишаться ті, хто вважає, що лише наша політична сила підтримує національну ідею", — вважає І.Кріль.

Він також запевнив делегатів, що такої потужної структури, яка є в "Нашій Україні", немає жодна політична сила. "Причому фінансується вона офіційно, з усіх коштів сплачуються податки. Ми маємо чесну структуру і це свідчить про те, що у нас є совість", — резюмував народний депутат.

Приклад у цьому показує лідер "Нашої України" Віктор Ющенко. За словами І.Кріля, саме через те, що Президент має совість, він не може багато чого сказати і багато чого зробити, та "на рівні вищої української політики — це єдина людина, яка не втратила совість", — каже народний обранець.

 

12 лютого 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Кролиха 2007-02-17 / 20:36:00

    Кріль тупо підставив суддю Монича.
    Не досяг жодного результату крім проблем для судді.
    Та воно і добре, щоб судді як чорт ладана жахались від представників НУ

  2. Катя 2007-02-14 / 19:09:00

    Де стояти памятнику - не має значення. Але площу перетворюють в будмайданчик - це варварство.Рата вже повіддавав кожний клаптик ужгородської землі. Вже не має місця де припаркувати машину в центрі, людям неможливо пройти по Корятовича.

  3. ДМИТРО 2007-02-14 / 19:05:00

    Може Ющенко і має совість, не знаю. Я з ним не зустрічався. А ось закарпатсько-балогівські "нашисти" совісті не мають. Дякуємо їм за пам'ятник Шевченко.

  4. Вакханалія 2007-02-12 / 23:19:00

    Мав би совість говорити про совість!!!

  5. Просто 2007-02-12 / 22:16:00

    Сушіть Ласти.