Футбольний турнір працівників податкової служби Закарпаття

З ініціативи голови облДПА Василя Іванчо та обласної профспілки працівників податкової служби 14 квітня 2007 року у Мукачеві було проведено турнір серед колективів фізкультури податкової служби області по міні-футболу, у якому взяли участь 12 команд податківців.

 

Впродовж кількох годин тривала емоційна і дійсно захоплююча гра. Адже поряд із податковими інспекторами у "м’яча ганяли" і керівники податкових інспекцій Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк та Хустської ОДПІ Володимир Кащук. Всі команди продемонстрували високий клас гри. Але найвищий приз – перехідний кубок завоювала команда податківців обласної ДПА. Друге місце здобула команда управління податкової міліції ДПА. Хороша зіграність та досконалість техніки прийому м’яча допомогла команді Хустської ОДПІ зайняти третє місце, а головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгорода - четверте.

Удостоєні нагороди і окремі гравці. Так, кращим гравцем турніру став Іван Рущак, а серед воротарів найкращим визначили Олександра Балажа. Призом також відзначено кращого бомбардира Ігора Лакатоша.

Як відзначив після турніру головний податківець краю Василь Іванчо, гра усіх без виключення команд принесла глядачам масу задоволення і довела: у переможців хороший результат не лише у спорті, але і в повсякденній роботі.

Такий турнір вирішено проводити щороку.

Прес-служба ДПА у Закарпатській області

 

17 квітня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів