Закарпатські БЮТівці до виборів готові

На Закарпатті вже сформовано виборчий штаб БЮТ, а також подано списки представників блоку до окружних виборчих комісій

 

На Закарпатті вже сформовано виборчий штаб БЮТ, а також подано списки представників блоку до окружних виборчих комісій. Про це 8 травня на прес-конференції в Карпатському інформаційному агентстві повідомив заступник голови Закарпатської обласної організації партії "ВО "Батьківщина", депутат обласної ради Андрій Шекета. За словами БЮТівця, останні домовленості президента та прем’єра переконливо доводять, що вибори відбудуться, дискусійним є тільки питання часу їх проведення. "Ми готові й чекаємо офіційного старту кампанії, нам є з чим іти до виборців і ми впевненні у своїй перемозі", — заявив А. Шекета.

На питання, чи є розкол в Закарпатському БЮТі, про що неодноразово писали обласні ЗМІ, а голова Ужгородської міської партійної організації Павло Федака навіть написав заяву на звільнення, А. Шекета відповів: "Якщо одна людина пише заяву на звільнення — це не розкол. Очевидно, Павло Павлович має суб’єктивні причини для такого рішення, так чи інакше, сьогодні бюро обласної партійної організації заяву Федаки задовольнило, тим не менше, Павло Федака залишається членом "Батьківщини". Щодо міської організації, то є бюро, яке здатне забезпечити її нормальну діяльність, крім того невдовзі обласним бюро буде тимчасово (до найближчого з’їзду, або загальних зборів) призначено виконувача обов’язків голови Ужгородської організації.

 

09 травня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2007-05-15 / 10:43:00

    Андрій Андрійович ! Одна людина про це публічно написала , а про розкол Батьківщини сзередини знають тисячі людей в області . Тим більше що цією інформацією володіють ті , що засновували "Батьківщину" в області , а не стараються приватизувати , цинічно і зухвало , нехтуючи принципами моралі та порушуючи всі можливі пункти статуту партії . Скажіть публічно , що ви риватизували плоди багаторічної праці тисячі людей , яких потім викинули із лав партії , як непотріб . Це буде чесно. Та чи додасть це рейтингу нашій з вами політичній силі . Махати шашкою - це не вихід ! Ви порядна людина , тому б хотів вам дати пораду не робіть реверансів в бік новогог керівництва партії - вони здадуть її завтра з "потрохами", а розгрібати руїни прийдеться нам з вами . Це не той тип людей з якими можна йти і в вогонь і в воду .

  2. 2007-05-14 / 21:15:00

    Дійсно. За таке треба не лише знімати з голови партії, а виключати з її лав.

  3. 2007-05-10 / 09:53:00

    Дійсно що: "нам є з чим іти до виборців", адже ще ніколи в Ужгороді не було більш корумпованої депутатської зграї. Правду кажуть "бабло переможе добро"!