ОЛЕКСАНДР КЕМЕНЯШ ЗАЯВИВ ПРО ВИКЛЮЧЕННЯ ДЕПУТАТІВ МІСЬКРАДИ З ЛАВ ПАРТІЇ ВО "БАТЬКІВЩИНА"

22 травня в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція Олександра Кеменяша, народного депутата України, голови Закарпатської обласної організації ВО "Батьківщина".

 

Йшлося про конфлікт в Ужгородській міській організації партії ВО "Батьківщина" та виключення з партії депутатів міськради фракції БЮТ. Так, за словами О. Кеменяша, бюро Закарпатської обласної організації партії "ВО "Батьківщина" ухвалило рішення про позбавлення членства у партії депутатів Ужгородської міської ради із фракції БЮТ — Тараса Шляхту, Степана Шолтеса, Андрія Рибу, Олега Лукшу, Віктора Мартина, Петра Харевича, Федора Брецка, Андрія Федорішко, Павла Федаку, Василя Цірика.
Також рішенням бюро визнано нелегітимними збори міської організації "Батьківщини", на яких 16 травня було переобрано головою Павла Федаку. Натомість в.о. голови призначено молодого політика Андрія Шекету.
Зі слів О. Кеменяша, депутатів покарали через участь у скандальному непрозорому голосуванні земельних питань 6 квітня.
Разом з тим доповідач повідомив, що протягом місяця керівництво БЮТ області робило кроки, "щоб врегулювати ситуацію". Депутат зазначив, що компромісу можна було досягнути, якби депутати покаялись і визнали свої помилки.
Водночас, О. Кеменяш сказав: "Фракція БЮТ буде в міській раді і ми будемо шукати порозуміння. Якщо не знайдемо, то будемо застосовувати норму про імперативний мандат". На пошук компромісу, зі слів депутата, є місяць-півтора часу.
"Можливо, наші рішення сприймуть як радикальні, однак вони зважені, гра компромісів закінчилася", — заявив Олександр Кеменяш.
Незабаром буде проведено загальні збори членів Ужгородської міської організації партії "ВО "Батьківщина".

 

23 травня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Шолтес 2007-05-24 / 18:37:00

    Те що в міській раді йшов дерибан і з участю БЮТ це для нікого не секрет.Краще залишитись взагалі без БЮТ чим мати в міській раді такий БЮТ. Цікаво а визнає хоч хтось з "горе" депутатів чим закінчиться ці тусовки навколо міської ради, думаю для когось будуть плачевні! Рата одумайся поки є час?

  2. 2007-05-23 / 14:22:00

    "Якщо говорити про голосування в міській раді, то вказівки давав ми всі знаємо хто, знаємо, хто отримав за це "Мерс" Може, уточнимо, все-таки, хто давав вказівки і хто "Мерс" отримав? Очищатися, так очищатися, і, до того ж, всім, а не декому. І очищатися, а не вмиватися

  3. 2007-05-23 / 12:04:00

    привіт Попович М.М.(шістка)Балоги І.І. Мля, почерк (стиль) у тебе, не попутаеєш ні з ким:-). А хто-то тисячі людей?

  4. патріот 2007-05-23 / 11:37:00

    Виникає дивна ситуація в обласній організації "Батьківщина" . Всі навколо нехороші крім , звичайно Каменяша , Сербайла , та ще деяких "шісток" . А тисячі людей в районах викинуті на смітник - вони всі помилялися . Якщо говорити про голосування в міській раді , то вказівки давав ми всі знаємо хто , знаємо хто отримав за це "Мерс" , а хлопці по своїй довірливості опинилися крайніми . І про "імперативну страшилку" - дурня це все по-перше , а по друге хай спочатку приймуть імперативний мандат по відношенню до себе і тоді побачемо , чи будуть у Верховній раді такі огидні пики , як зараз .