Коментар Богдана Киніва, щодо депутатського запиту "Про доповнення до Положення про тендерний комітет"

Громадянська партія „ПОРА” йдучи на вибори ставила перед собою конкретні цілі та завдання: одне з них - відкритість та прозорість влади. Тому наступним кроком уже у депутатському корпусі нами був запропонований "Меморандум прозорості дій міської влади", який, на жаль, не підтримали інші політичні сили. Чому? Та мабуть, не хотіли, щоб рішення ради оприлюднювалися і були доступними для всіх мешканців міста Ужгорода.

 

На сьогодні, до честі усіх, ситуація змінюється. І першим було підтримано рішення "Про доповнення до Положення про тендерний комітет" за моїм депутатським запитом. Згідно якого "секретар тендерного комітету забезпечує опублікування оголошення про дату проведення торгів та їх результати у газеті Ужгород" та на веб-сайті Ужгородської міської ради у строки встановлені Законом України "Про закупівлю товарів, робіт та послуг за державні кошти". Отже громадяни нашого міста зможуть контролювати оголошення тендерів, які проводить міська влада, і бути обізнаними про усі державні закупівлі. Маю надію, що підтримане сьогодні депутатами рішення, щодо відкритості і прозорості, не буде останнім, а співпраця депутатського корпусу і громадськості буде стабільною та довгою.

 

15 червня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Анонім3 2007-06-16 / 01:09:00

    Ви пишете: Маю надію, що підтримане сьогодні депутатами рішення, щодо відкритості і прозорості, не буде останнім, а співпраця депутатського корпусу і громадськості буде стабільною та довгою.Ви Богдане на голову не падали? мене дратує ваша брехлива відвертість. напевно забули як прозоро стали депутатом. Досвіду не маєте... лише вчитеся...почніть з низу.

  2. 2007-06-15 / 14:52:00

    Ти краще розкажи як твої справи в виконкомі! :-)))))

  3. 2007-06-15 / 12:33:00

    Смолаше Кинів! Що значить "...нами був запропонований "Меморандум прозорості дій міської влади", який, на жаль, не підтримали інші політичні сили..."? Цей Меморандум розробляли спільно Пора і Наша Україна. І підписали його ті ж плюс Фогель від соціалістів. Не можна підніматися, топчучись по інших. І вверх не піднімешся, і люди тебе брехачем будуть сприймати