велика кількість людей Віктора Балоги

"Українська правда" нарахувала в виборчому списку мегаблоку "Наша Україна – Народна самооборона" 10 людей Віктора Балоги

 

Кидається в очі (в списку)велика кількість людей Віктора Балоги. "Українській правді" вдалося нарахувати щонайменше десять.

Серед них є, зокрема, і Анатолій Колібаба – голова Ужгородської райдержадміністрації. Саме він на з’їзді 2005 року почав кампанію проти "любих друзів", закликавши до "очищення партії".

Є в списку і двоюрідний брат Балоги мер Мукачевого Василь Петьовка, є радники глави секретаріату Анатолій Медвідь і Сергій Лук’яненко, є Ігор Кріль – очі Балоги, його перший заступник в штабі.

З висунутих у четвер кандидатів до орбіти Балоги можна віднести таких, як Степан Барна (молодіжна "Наша Україна"), Галина Гороховська (Мукачівська трикотажна фабрика), Микола Ковач (Закарпатський угорський інститут), Василь Кушілка (Тячівська райрада), Михайло Турянчик (начальник управління в Закарпатській обладміністрації) і Микола Шкарабура (Університет цивільного захисту Міністерства надзвичайних ситуацій).

Віктор Чивокуня, Тетяна Ніколаєнко,"Наша Україна": прощальний слід Порошенка і дебютна тінь Коломойського"

"Українська правда"

 

03 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів