НАРОДНА САМООБОРОНА не захотіла обєднуватись з Нашою Україною

а замість Омельченка в список запропонували Кучму

 

7 серпня в Карпатському Інформаційному Агенстві відбулась прес-конференція закарпатського відділення Народної Самооборони. Керівник обласного штабу НС Віктор Щадей заявив журналістам, що обєднання Народної Самооборони в блок і, тим більше, в єдину партію з НСНУ є нечесним кроком з боку керівництва організації по відношенню до активістів та прихильників Самооборони. Адже з самого початку створення організації лідери Самооборони наголошували, що НСНУ дискредитована корупційними скандалами і потрібно створити нову незапятнану силу, щоб демократично налаштовані виборці мали за кого голосувати. А тепер виходить, що ця риторика була обманом і технологічним проектом, направленим на збільшення рейтингу Нашої України.
Розуміючи, що в сучасних політичних реаліях всі рішення приймаються верхами обласна Самооборона на знак протесту проти такої ситуації вирішила припинити свою діяльність. “Краще взагалі піти з політики, ніж бути маріонеткою у такому цинічному політичному фарсі” - сказав керівник закарпатської Самооборони.
На запитання журналістів, чому саме тепер прийнято таке несподіване рішення, він пояснив, що останньою краплею стало включення до списку по квоті Народної Самооборони колишнього мера Києва Олександра Омельченка і слова Луценка про те, що Омельченко дуже досвідчений керівник: “За такою логікою наступним номером у списку скоро стане Кучма – у того ще більший досвід державного керування”.

Закарпат.інфо

 

07 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів