"Наша Україна" в Ужгороді розпадається!?! (оновлено)

Ужгородські депутати Цап та Шубчинська переходять до Партії регіонів? (за повідомленням www. zakarpat.info)

 

Як повідомила керівник фракції "Наша Україна" Ярослава Гасинець на сьогоднішній день поки-що ніхто з їх фракції не виходив. Вона вважає що дана інформація зявилася з метою дискредитувати "Нашу Україну". Незважаючи на те що керівник партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах вийшов з "Нашої України" закарпатські "промисловці і піприємці" очолювані Іштваном Цапом залишаються з "Нашою Україною".

Чекаємо на коментар від керівника фракції "Партії регіонів" (Віктора Феєра) в Ужгородській міській раді.

***

Як стало відомо нашому кореспонденту з джерел в депутатському корпусі Ужгородської міської ради кілька депутатів покидають ряди фракції "Наша Україна" з наміром перейти до фракції "Партії регіонів".
Депутати Іштван Цап та Віра Шубчинська, що представляють Партію промисловців і підприємців (голова Анатолій Кінах який перейшов з Нашої України до партії Регіонів), що пройшли за списками "Наша Україна" і ще декілька депутатів,
несподівано розпочали переговори про вихід з "помаранчевої фракції".
Дана ситуація свідчить що партія "Наша Україна" в Закарпатській області яку очолює брат керівника
Секретаріату Президента України Віктора Балоги, заступник голови обласної державної адміністрації Іван Балога починає втрачати контроль за політичною ситуацією в Закарпатті.
Сторони поки що утримуються стосовно коментарів щодо цієї ситуації.

http://zakarpat.info/news/334

 

23 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів