ПППУ Закарпаття - Кінаха не підтримує

На виборах 30 вересня Закарпатська організація ПППУ підтримуватиме "Нашу Україну – Народну самооборону"

 

"Після партійного з’їзду, що відбувся на початку серпня, Закарпатська обласна організація Партії промисловців і підприємців України провела засідання розширеної ради обласної організації, а 21-го відбулася обласна партійна конференція, на якій було прийняте чітке і однозначне рішення щодо підтримки на парламентських виборах 30 вересня блоку "Наша Україна – Народна самооборона".

Наша організація чітко і послідовно дотримується угоди про співпрацю, підписаної з "Нашою Україною" в січні 2004-го року.. У Закарпатської обласної організації ПППУ підстав для перегляду , а тим більше розірвання даної угоди немає", - такий коментар для сайту "Закарпаття online" дав керівник Закарпатської обласної організації Партії промисловців і підприємців України Іштван Цап.
Як повідомила керівник фракції "Наша Україна" в Ужгородській міськраді Ярослава Гасинець, ніхто з фракції не виходив. Вона вважає, що дана інформація з’явилася виключно з метою дискредитації "Нашої України". Незважаючи на те, що керівник Партії промисловців і підприємців України Анатолій Кінах вийшов з "Нашої України", закарпатські "промисловці і підприємці", очолювані Іштваном Цапом, залишаються з "Нашою Україною.

http://ua-reporter.com

 

24 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів