Футбольний турнір працівників податкової служби Закарпаття

З ініціативи голови ДПА у Закарпатській області Василя Іванчо та обласної профспілки працівників податкової служби 25 серпня 2007 року у Виноградові було проведено турнір серед працівників податкової служби області по міні-футболу, у якому взяли участь 12 команд.

 

Впродовж кількох годин тривала емоційна і дійсно захоплююча гра. Адже поряд із податковими інспекторами "ганяли м’яча" і керівники податкових інспекцій Ужгородської МДПІ Тарас Триндяк, ДПІ у Міжгірському районі Іван Роман та Хустської ОДПІ Володимир Кащук. Всі команди продемонстрували високий клас гри. Але найвищий приз – перехідний кубок завоювала команда податківців обласної ДПА. Друге місце здобула команда ДПІ у Іршавському районі. Вперше прийняла участь у турнірі команда ДПІ у Міжгірському районі, але це не завадило їм зайняти третє місце. Четверте місце виборола команда головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Ужгорода.

Удостоєні нагород і окремі гравці. Так, кращим гравцем турніру став Іван Рущак, а серед воротарів найкращим визначили Олександра Балажа, який не пропустив жодного м’яча.

Як відзначив після турніру голова ДПА у Закарпатській області Василь Іванчо, гра усіх без виключення команд принесла глядачам масу задоволення і довела: у переможців хороший результат не лише у спорті, але і в повсякденній роботі.

Юрій Ситар, учасник турніру.

 

28 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів