ТРЕНІНГ ДЛЯ ОФІЦІЙНИХ СПОСТЕРІГАЧІВ ВІД ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ

Запрошуються представники політичних партій та блоків

 

ПРОГРАМА ТРЕНІНГУ
ДЛЯ ОФІЦІЙНИХ СПОСТЕРІГАЧІВ ВІД ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ (БЛОКІВ) НА ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРАХ 2007 РОКУ

1 вересня 2007 року
м. Ужгород, Конференц зал готелю "Унгварський", вул. Електрозаводська 2

11.30 – реєстрація
12.00 початок

СЕСІЯ 1. Огляд законодавчих актів, що регулюють вибори народних депутатів України. Зміни у законі „Про вибори народних депутатів України”. Особливості проведення позачергових виборів.

СЕСІЯ 2. Організація виборчого процесу. Суб’єкти виборчого процесу. Статус та повноваження голови, секретаря, членів дільничних виборчих комісій, офіційних спостерігачів, правоохоронних органів.

СЕСІЯ 3. Графік виконання повноважень офіційних спостерігачів від політичних партій (блоків) на позачергових виборах народних депутатів України 2007 року.

СЕСІЯ 4. Перегляд навчального відеофільму „Робота офіційних спостерігачів від політичних партій (блоків) під час виборів народних депутатів України у день голосування та підрахунку голосів”

СЕСІЯ 5. Типові порушення виборчого законодавства. Оформлення актів та скарг про порушення (практичні завдання). Реєстрація документів про порушення у виборчих комісіях, суді.

Відповіді на запитання. Підбиття підсумків.

15.00 завершення роботи

Координатор по Закарпаттю – 8050 – 549 – 46 – 64
організатор семінару: Всеукраїнська громадська організація „Фонд розвитку демократії” за підтримки Представництва в Україні „Міжнародного Республіканського Інституту” (США) в рамках проекту „Програма навчання офіційних спостерігачів від політичних партій (блоків) на позачергових виборах 2007 року” протягом вересня 2007 року.


 

30 серпня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів