Тренінг для офіційних спостерігачів

В рамках проекту „Програма навчання офіційних спостерігачів від політичних партій (блоків) на позачергових виборах 2007 року” на Закарпатті відбувся тренінг для офіційних спостерігачів від політичних партій та блоків на позачергових парламентських виборах до Верховної Ради України.

 

1 вересня в Ужгороді а 2 вересня в Мукачеві відбулось навчання представників виборчих штабів від регіональних осередків провідних політичних партійУкраїни (НУНС, Блок Литвина, БЮТ, ПРУ, КПУ, СПУ).

Під час активного навчання, було оглянуто основні аспекти законодавства, що стосується виборів народних депутатів та особливостей позачергових виборів; організація виборчого процесу та статусу членів виборчих комісій, офіційних спостерігачів, правоохоронних органів.

Для наглядної демонстрації дня виборів, організатори продемонстрували перегляд навчального відеофільму „Робота офіційних спостерігачів від політичних партій (блоків) під час виборів народних депутатів України у день голосування та підрахунку голосів”.

На завершення було розглянуто типові порушення які можуть відбутись під час виборів, оформлення актів та скарг про порушення.

Організаторами тренінгу виступила Всеукраїнська громадська організація „Фонд розвитку демократії” за підтримки Представництва в Україні „Міжнародного Республіканського Інституту” (США).


Власна інформація

 

04 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів