"Закарпаття-2007"

У шаховому Кубку "Закарпаття-2007" переміг супермайстер Володимир Охотник

 

Більше тижня у Мукачеві тривали змагання на Кубок Закарпаття-2007. Турнір видався надзвичайно цікавим і напруженим. Передусім це було зумовлено складом його гравців і участю в ньому, позаяк він був відкритим, представників кількох країн — Словаччини, Румунії, Угорщини і навіть США та Франції.

Почесний приз виборювали 15 шахістів — 6 міжнародних майстрів (Володимир Охотник, Олег Боричев, Богдан Боршош, Олександр Германов, Юрій Довжик і Ладислав Котан), три майстри ФІДЕ (американка Ірина Зенюк, румун Діну-Шімі Сучіу, угорець Чаба Папп), решта — провідні закарпатські кандидати у майстри (Василь Гуйван, Віктор Бунда, Володимир Кобаль, Сергій Волков, Аттіла Кріштофорі, Олександр ФеДів).

Поза конкуренцією був закарпатський супермайстер, який за останні роки виступає на теренах французьких шахів, Володимир Охотник. Він здобув 9 перемог, 5 партій зіграв унічию, не програвши жодної — 11,5 очка з 14 можливих. Йому і дістався почесний приз.

На очко від нього відстав також у минулому провідний закарпатський шахіст, який нині представляє угорську федерацію, міжнародний майстер Олег Боричев.

Третє місце посів Богдан Боршош, четверте — Юрій Довжик, а п’яте — українка, яка має американське громадянство, Ірина Зенюк.


Іван Уста, "Новини Закарпаття"

 

12 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів