ФУТБОЛЬНА КОМАНДА УЖГОРОДСЬКОЇ МИТНИЦІ – ПЕРЕМОЖЕЦЬ 5-го МІЖНАРОДНОГО ТУРНІРУ В м.ПРАГА

Нещодавно у м.Прага (Чеська Республіка) відбувся 5-ий міжнародний турнір з міні-футболу, організатором якого виступила професійна Спілка чеських митників

 

. Загалом у турнірі взяло участь 16 команд, зокрема збірна команда словацьких митниць (Чієрна над Тисою, Жиліни та професійної Спілки митників), дві – чеських підприємців, 12 – чеських митниць і одна представниця з України – Ужгородська митниця.
За підсумками групового турніру ужгородські митники-футболісти вибороли І-ше місце у підгрупі, потім здолали команди у чвертьфіналі та півфіналі. В результаті гострої і безкомпромісної боротьби у фінал вийшли збірна команди словацьких та команда ужгородських митників. Запекла гра довела, що наші хлопці мають ліпшу фізичну підготовку і тому вправно розібралися із суперником. Загальний рахунок зустрічей (19:2) показав, що ужгородська команда набрала найбільше очків і тому заслужено здобула 1 місце в турнірі. Це завдяки таким професійний футболістам, як Тарас Тулайдан, Олександр Туряниця, Василь Попович, Василь Сливка, Георгій Дудаш, Василь Губаль, та Іван Погоріляк. До речі, саме вони свого часу грали на першість області та не раз здобували призові місця у змаганнях з міні-футболу, які проводила Державна митна служба серед 52 митниць України. Тому, зрозуміло, іншим спортсменам-митникам сусідніх держав було неперевеливки змагатися з зірками футболу, які в кожному матчі здобували перемогу.
Відтак, під час урочистого нагородження капітан команди Тарас Тулайдан з неприхованою радістю прийняв перехідний кришталевий кубок від організаторів професійної Спілки митників Чеської Республіки та символічні подарунки. До речі, цей цінний кубок був вперше вивезений з Чеської Республіки в іншу країну.
Вдома гравців привітав увесь колектив Ужгородської митниці, а керівник установи Михайло Порада щиро подякував митникам-спортсменам за визначні досягнення і побажав команді й надалі підвищувати свій фізичний і технічний рівень.
Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Ужгородської митниці

 

14 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів