Іршавчани голосують

В Іршаві відбулися збори районного активу депутатів районної та міської рад від партії "Відродження", які провів голова фракції "Відродження" Іршавської районної ради Степан Бобик.

 

Іршавчани голосують

за БЮТ…

В Іршаві відбулися збори районного активу депутатів районної та міської рад від партії "Відродження", які провів голова фракції "Відродження" Іршавської районної ради Степан Бобик.

З інформацією виступив секретар районного осередку "Відродження" Григорій Фулитка, який озвучив рішення вищих партійних органів, що стосується дострокових виборів до парламенту України. У зв’язку з тим, що партія як така участі у виборах не бере, низовим осередкам рекомендовано самостійно приймати рішення на місцях щодо підтримки тієї чи іншої політичної сили.

Щоб вирішитися в даному питанні, на зібранні було проведено аналіз діяльності осередків тих партій, які зареєстровані в районі. Відбулася тривала і гостра дискусія, в ході якої найбільш переконливо звучали виступи, що стосувалися народного депутата України Олександра Кеменяша. Мова йшла про його спонсорську та благодійницьку діяльність, конкретну допомогу і активну участь у вирішенні проблем району. Відмітили також відповідальність та надійність роботи секретаря районного осередку БЮТ Івана Поповича.

В результаті одноголосно було прийнято рішення про підтримку на виборах саме блоку Юлії Тимошенко.

… і проти

бездумної приватизації.

На останній сесії Іршавської районної ради (яка, до речі, чи швидше, не до речі, відбулася на таке велике релігійне свято, як Успіння Пресвятої Богородиці) під головуванням Петра Станка на порядок денний було винесено питання про приватизацію комунального майна. Йшлося про територію на якій розміщено корпуси колишніх лікарняних відділень швидкої допомоги, кардіології, травматології і терапії, що розташовані в центрі міста, поблизу православного храму Петра і Павла. Прозвучала і стартова ціна для продажу – 10 мільйонів гривень, а як варіант мети використання – відкриття на цьому місці торгівельно – розважального комплексу

Проти такої приватизації виступили депутати фракцій БЮТ, "Відродження", Регіонів України. В своїх виступах вони зазначали, що ця площадка - єдина вільна територія в центрі Іршави, яку можна використати під побудову соціально важливих об’єктів. Адже для міста зараз є актуальними немало проблем такого характеру: від нового дитячого садка до ще однієї школи чи гімназії. А в майбутньому варто подбати і про відкриття закладу вищої навчальної ланки. Такі реалії змусили депутатів задуматись, і в результаті рішення про приватизацію не набрало достатньої кількості голосів.

На жаль, питання не можна вважати закритим, оскільки голова районної ради оголосив, що ці об’єкти можуть бути винесені на розгляд однієї з найближчих сесій у Програмі приватизації на 2008 рік.


На чиїй вулиці свято?

За неофіційним даними, такий невеликий районний центр, як Іршава входить до п’ятірки міст Закарпаття, де на душу населення припадає найбільше банків, аптек і …зал гральних автоматів, які останнім часом з’являються і тут, і в районі як гриби після дощу. Швидше за все, найближчим часом іршавчан очікує сумний ювілей: відкриття 10-го великого закладу, де на значній площі розташуються "однорукі бандити". Особливо стурбовані такою тендецією батьки, що мають дітей шкільного віку. Адже психіка підлітка найлегше піддається згубному впливу азартних ігор. Вже за короткий час вони можуть викликати стійку залежність, яка лікарями світу прирівнюється до алкогольної та наркотичної.

 

17 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів