Арсеній Яценюк: "Хай Микола Рудьковський вирішує сьогоднішні проблеми у транспортній галузі, а те що відноситься не до його компетенції хай не коментує…"

Вчора, 18 вересня, в Ужгороді міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк і міністр закордонних справ Угорщини Кінга Гьонц підписали угоду про спрощений прикордонний рух

 

Вчора, 18 вересня, в Ужгороді міністр закордонних справ України Арсеній Яценюк і міністр закордонних справ Угорщини Кінга Гьонц підписали угоду про спрощений прикордонний рух в 50-кілометровій зоні строком на 5 років. Даний документ передбачає вільне пересування громадян двох країн (а це понад 300 населених пунктів в Україні та понад 200 в Угорщині), що проживають в 50-кілометровій зоні у державного кордону по спеціальних посвідченнях. Нагадаємо, що раніше перший заступник міністра закордонних справ України Андрій Веселовський повідомив, що МЗС продовжує переговори за аналогічною угодою з Польщею і з наступного тижня планує почати переговори із Словаччиною. На прохання кореспондента УНІАН прокоментувати слова міністра транспорту і зв’язку Миколи Рудьковського щодо присутності російського флоту у Севастополі міністр закордонних справ Арсеній Яценюк повідомив: "Хай Микола Рудьковський вирішує сьогоднішні проблеми у транспортній галузі, а те що відноситься не до його компетенції хай не коментує…". Арсеній Яценюк після прес-конференції провів зустріч зі студентами Ужгородського національного університету.

 

19 вересня 2007р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів